Razvoj in izdelava vseh vrst embalaže. 
  • darilna embalaža
  • transportna embalaža
  • embalaža za pošiljanje
  • embalaža za shranjevanje

Embalaža izdelka je izredno pomembna. Njen izgled je prodajno orodje v množici konkurence na isti prodajni polici. Kupec je praktično odločen za izdelek, le katere blagovne znamke, se v veliki meri, odločimo, tik pred nakupom. Pri tem, po katerem izdelku v trgovini bo segla roka, igra veliko vlogo prav privlačna embalaža, zato izdelava darilne in transportne embalaže zajema podrobna analiza končnih uporabnikov.

Pomemben je že izbor materiala, pri čemer imamo na voljo barvne papirje, različnih gramatur, ter klasične kartonske papirje, nemenjen izdelavi embalaže. Med debelejšimi materiali pa so mikroval in lepenka različnih debelin.

Materiale lahko direknto potiskamo, izrežemo po konturi ali izsekamo z orodjem ter sestavimo v embalažo pripravljeno za uporabo. Izdelava embalaže je tako mogoča manjših, kot tudi večjih količin.

Vedno več je embalaže, ki združuje osnovno embalažo nekega izdelka in transportno embalažo, pri čemer se kombinira tako izgled kot funkcionalnost pri pošiljanju. Transporna embalaža mora biti čvrsta in z dovolj močnim zapiranjem, da ne potrebujemo dodatnega zapiranja, lepljena ali varoval proti razsutju. Transportna embalaža je lahko večih standardnih dimenzij in je namenjena različnim vsebinam, ali pa narejena po meri za določen izdelek. Izdelana je mikrovala različnih debelin, slojev, barv.

Skupaj z vami lahko pripravimo tudi izgled darilne ali transportne embalaže.

Embalažo lahko potiskamo tako z zunanje, kot tudi z notranje strani, kombiniramo pa lahko z različnimi dodatki, kot so nalepke za zapiranje, trakovi in podobnimi materiali.

Povpraševanje